Η εταιρεία infoPAPER δραστηριοποιείται δυναμικά στο χώρο των εντύπων της σύγχρονης Ηλεκτρονικής Τυπογραφίας και των Γραφικών Τεχνών.

Είναι μια καθετοποιημένη μονάδα, που από την ίδρυση της έθεσε σαν αναπτυξιακό και στρατηγικό στόχο την εξυπηρέτηση των πελατών της, προκειμένου να επιλέξουν τα κατάλληλη και αναγκαία έντυπα επικοινωνίας για την αποδοτικότητα και το 'prestige' της εταιρείας τους.

Η εταιρεία της infoPAPER "μετράει" πάνω από 50 χρόνια τεχνογνωσίας.

Σήμερα πλέον, "κουβαλώντας" τα μηνύματα της αγοράς και είναι σε θέση να προσφέρει τις πλέον ευέλικτες και οικονομικά συμφέρουσες λύσεις οπτικής επικοινωνίας.

Η εταιρεία infoPAPER έχει δημιουργήσει δυο ακόμα θυγατρικές εταιρείες. Την " infoSign"  και την "prokrob.gr"

H infoSign δραστηριοποιείται στο χώρο της Επιγραφοποιίας και της Ψηφιακής Εκτύπωσης. Οι εργασιακοί και εργοταξιακοί χώροι Εμπορικών, Επαγγελματικών και Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων και εν γένει οι χώροι σύναξης, επικοινωνίας και συναλλαγής κοινού πρέπει - επιβάλλεται πλέον - να έχουν διακριτικά σημεία σήμανσης.

Η infoSign, αφού ερεύνησε και μελέτησε τα διεθνή πρότυπα και τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, παρουσιάζει τη σειρά που μπορείτε να βρείτε στη σελίδα μας.

Η prokrob.gr δραστηριοποιείτε στο κομμάτι της Δεντροπροστασίας και Εδαφοκάλυψης, Παρουσιάζοντας ένα μοναδικό πατενταρισμένο προϊόν που λύνει πολλά προβλήματα στο χώρο φύτευσης. 

  • 100% Ελληνικό Προϊόν
  • Λιγότερο Πότισμα
  • Λιγότερο Λίπασμα
  • Τέλος στα Ζιζάνια
  • Χωρίς Φυτοφάρμακα