Μέθοδοι Αποστολής

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται εντός των φυσικών ορίων της Ελλάδος εντος 3-5 εργάσιμων ημερών μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών ( Γενική Ταχυδρομική ). Όταν ο όγκος της παραγγελίας δεν το επιτρέπει η αποστολή γίνεται μέσω μεταφορικής εταιρείας επιλογής του παραλήπτη. Τα έξοδα σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνουν τον παραλήπτη και η χρέωση έχει να κάνει με το εκάστοτε πρακτορείο. 

  • Σε κάθε περίπτωση  τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη.
  • Η αποστολή των STENCIL σε διαστάσεις 70cm X 70cm & 1m X 1m  έχουν επιπλέων επιβάρυνση αποστολής 6€ / 8€

 

Ημερομηνίες και ώρες παράδοσης:

Οι ημέρες παράδοσης είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, ισχύουν οι ώρες παράδοσης της εκάστοτε Μεταφορικής Εταιρείας.

 

Έξοδα Αποστολής 

Για την Ελλάδα: Τα έξοδα αποστολής είναι 4€. Τα έξοδα αντικαταβολής είναι 2€.

Για την Κύπρο: Μέχρι 2 kg τα έξοδα αποστολής είναι 20€ και η αποστολή γίνεται μόνο κατόπιν συνεννόησης. 

 

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Η παραγγελιά σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

  • Το προϊόν που παραγγείλατε έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο: Στην περίπτωση αυτή, υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις.
  • Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών, καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας.
  • Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή πχ τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.