Μέθοδοι Αποστολης

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται μόνο εντός των φυσικών ορίων της Ελλάδος εντος 3-5 εργάσιμων ημερών μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών ( courier ). Οταν ο όγκος της παραγγελίας δε το επιτρέπει η αποστολή γίνετε μέσω εταιρείας μεταφορικής επιλογης τους παραλήπτη. Τα έξοδα επιβαρύνουν τον παραλήπτη και η χρέωση έχει να κάνει με το εκάστοτε πρακτορείο. 

  • Σε κάθε περίπτωση  τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν το πελάτη.

Ημερομηνίες και ώρες παράδοσης:

Οι ημέρες παράδοσης είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, ισχύουν οι ώρες παράδοσης της εκάστοτε Μεταφορικής Εταιρείας. 

* Για παραγγελίες εντός Αθηνών παρέχεται η δυνατότητα παράδοσης και το Σάββατο (εφόσον ζητηθεί στα σχόλια της παραγγελίας)

 

Έξοδα Αποστολής 

Για την Ελλάδα: παραγγελίες μέχρι 50€ τα έξοδα αποστολής είναι 3€ και επιβαρύνουν τον καταναλωτή. Για παραγγελίες άνω τον 51€ τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν την εταιρεία.

Για την Κύπρο : Μέχρι 2 kg τα έξοδα αποστολής είναι 20€ και η αποστολή γίνετε μόνο κατόπιν συνεννόησης. 

 

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η παραγγελιά σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

Το προϊόν που παραγγείλατε έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο: Στην περίπτωση αυτή υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις.

Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.

Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή πχ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα. Σε κάθε περίπτωση η καθυστέρηση δεν υπερβαίνει τις τριάντα ημέρες από την σύναψη της σύμβασης.